×

Hello,

 

We are currently carrying out maintenance work on the site.

We'll be back soon. Meanwhile, you can contact us on the phone, at: 0219128.

 

 

Thanks for your understanding.
BT Asset Management

BT Direct Invest

BT Direct Invest

Ce este Direct Invest?

In ce sa investesti?

Cand sa investesti?

De ce periodic?

Cum iti activezi serviciul?

Ce trebuie sa stii?

Ce este Direct Invest?

Poate fi primul tau pas direct in lumea investitiilor.

Dar dincolo de asta, este o investitie automata in orice fond de investitii alegi. Astfel, poti sa ajungi mai repede la independenta financiara si ai o diversificare a plasamentelor.

In ce sa investesti?

In lucruri pe care le intelegi, care sunt de interes pentru tine si care iti sunt potrivite. Diversificarea plasamentelor este cea mai buna strategie.

Cand sa investesti?

Ar fi bine sa o faci tot timpul. Spre exemplu, sume mai mari in momentele de scadere a pietelor. In rest, constant, periodic, sume mai mici.

De ce periodic?

1E simplu si castigi timp. Banii se vor transfera automat catre fondul de investitii ales de tine.

2Poti beneficia de sumele investite in orice moment, dar este bine sa pastrezi disciplina de economisire.

3Cand investesti periodic pe durate mai mari de timp, poti face achizitii la preturi diferite.

Cum iti activezi serviciul?

Trebuie sa mergi intr-o agentie a Bancii Transilvania pentru deschiderea conturilor de investitii. Odata cu deschiderea contului soliciti si activarea platii programate. Ulterior, totul este la un click distanta. Poti accesa fondurile in BT24/NeoBT, aplicatia de Internet Banking a Bancii Transilvania.

Ce trebuie sa stii?

1Poti alege sa investesti in oricare dintre fondurile administrate de catre BT Asset Management.

2Poti alege sa investesti lunar in oricare zi din intervalul 2-28. Plata se va face incepand cu luna urmatoare, in ziua setata.

3Poti alege orice suma mai mare de 50 RON, iar daca ai valuta suma trebuie sa fie mai mare de 15 EUR/USD. Asta este tot.

4Te asiguri ca banii sa fie pe contul curent la data aleasa pentru plata.

 

Newsletterul nostru iti aduce stiri economice, despre pietele de actiuni, dobanzi si curs de schimb, despre structura portofoliilor fondurilor de investitii administrate de BT Asset Management SAI S.A. si evolutia acestora. Vom trimite cel putin un newsletter pe saptamana. Daca vrei sa primesti newsletterul nostru, inscrie-ti e-mailul in campul de mai jos si apasa butonul "ma abonez". E dreptul tau sa te razgandesti oricand. Pentru a-ti retrage consimtamantul de a primi newsletter trimis in baza abonarii din aceasta sectiune, urmeaza linkul de dezabonare din partea de jos a oricarui mesaj sau intra in sectiunea de dezabonare. Pentru mai multe detalii, consulta Politica de confidentialitate BTAM.

 

0264 410 433, 0374 097 433