Despre fondurile de investitii

Oricine isi doreste sa aiba suficienti bani pentru cele necesare unui trai confortabil, dar si pentru realizarea unor scopuri, dorinte sau aspiratii mai inalte – educatie, calatorii, cadouri, bani pentru pensie, asigurari de sanatate etc. Ca sa iti materializezi aceste scopuri, trebuie sa iti planifici finantele – nu e de ajuns sa traiesti “de azi pe maine”.

ECONOMII

Fonduri de investitii
Potential de castig mai ridicat

Citeste mai mult

Depozite bancare
Banii se odihnesc la banca

Citeste mai mult


De ce sa investesti?

  • Poti obtine castiguri mai mari in comparatie cu economisirea banilor in depozite la banca, in ciuda fluctuatiilor pietelor financiare
  • Iti consolidezi capitalul si iti poti atinge obiectivele personale de economisire pe termen lung
  • Iti protejezi capitalul de rata inflatiei sau de ratele negative ale dobanzilor

Vrei sa te abonezi la stirile BT Asset Management?

  • Newsletterul nostru iti aduce stiri despre fondurile de investitii BT Asset Management - saptamanale. Daca vrei sa primesti newsletterele noastre, inscrie-ti e-mailul in campul "Email".

  • E dreptul tau sa te razgandesti oricand. Pentru a-ti retrage consimtamantul de a primi newslettere dedicate investitorilor BT Asset Management, urmeaza linkul de dezabonare din partea de jos a oricarui mesaj sau, daca te razgandesti inainte de a receptiona primul newsletter, poti sa ne scrii un email cu subiectul “dezabonare newsletter”. Pentru mai multe detalii, consulta Politica de confidentialitate BT Asset Management.