Vanzarea de unitati de fond

ONLINE

Prin Internet sau Mobile Banking

Trebuie sa fii client Banca Transilvania si sa ai serviciul BT24 Internet sau Mobile Banking activ.
Selecteaza din meniu Finante -> Fonduri de investitii.
Aici gasesti informatii despre suma investita, valoarea curenta a investitiei si numarul unitatilor de fond detinute. Trimiterea ordinului de rascumparare se face simplu si rapid, in doar cativa pasi.

Login Neo / BT24


PRIN ORICE AGENTIE BT

Sau la sediul BT Asset Management

Plata se realizeaza potrivit Prospectului de Emisiune in termen de cel mult 10 zile lucratoare de la data inregistrarii cererii de rascumparare, insa in mod uzual acest proces dureaza 2 zile lucratoare. 

In cazul in care soliciti rascumpararea, trebuie precizata doar suma pe care o doresti, numarul unitatilor de fond vandute fiind calculate de catre societatea de administrare in ziua lucratoare imediat urmatoare inregistrarii cererii (valoarea unitatii de fond reflecta activele zilei in care s-a depus cererea de rescumparare). Toate operatiunile de rascumparare din fondurile BT Asset Management se efectueaza in conturile bancare ale titularilor conturilor de investitie, deschise la Banca Transilvania. Ordinele de rascumparare inregistrate in reteaua de distributie a Bancii Treansilvania sunt transmise societatii de administratre a investitiilor, BT Asset Management SAI, prin intermediul aplicatiilor informatice implementate intre cele doua entitati. Ordinele de rascumparare pot fi inregistrate personal de catre investitori in aplicatia de internet banking a Bancii Transilvania.

Vezi lista agentiilor BT

Impozitarea castigurilor din fonduri de investitii

Dupa vanzarea de unitati de fond, ai obligatia legala de a declara la ANAF veniturile incasate. Potrivit legislatiei fiscale in vigoare, castigurile persoanelor fizice rezultate din plasamentele in fondurile de investitii sunt impozitate cu 10%.

BT Asset Management nu retine la sursa impozitele datorate. Sarcina declararii veniturilor obtinute apartine exclusiv investitorului.

Citeste mai multe despre impozitele datorate aici.

Intrebari frecvente despre fondurile de investitii

Solicita informatii

Ai nevoie de asistenta din partea noastra?
Daca doresti sa devii investitor si sa cumperi unitati de fond, completeaza formularul de mai jos si vom lua legatura cu tine.

Vrei sa te abonezi la stirile BT Asset Management?

  • Newsletterul nostru iti aduce stiri despre fondurile de investitii BT Asset Management - saptamanale. Daca vrei sa primesti newsletterele noastre, inscrie-ti e-mailul in campul "Email".

  • E dreptul tau sa te razgandesti oricand. Pentru a-ti retrage consimtamantul de a primi newslettere dedicate investitorilor BT Asset Management, urmeaza linkul de dezabonare din partea de jos a oricarui mesaj sau, daca te razgandesti inainte de a receptiona primul newsletter, poti sa ne scrii un email cu subiectul “dezabonare newsletter”. Pentru mai multe detalii, consulta Politica de confidentialitate BT Asset Management.