Ce este Direct Invest?

Poate fi primul tau pas direct in lumea investitiilor.

Dar dincolo de asta, este o investitie automata in orice fond de investitii alegi. Astfel, poti sa ajungi mai repede la independenta financiara si ai o diversificare a plasamentelor.

In ce sa investesti?

In lucruri pe care le intelegi, care sunt de interes pentru tine si care iti sunt potrivite. Diversificarea plasamentelor este cea mai buna strategie.


Cand sa investesti?

Ar fi bine sa o faci tot timpul. Spre exemplu, sume mai mari in momentele de scadere a pietelor. In rest, constant, periodic, sume mai mici.


De ce periodic?

  1. E simplu si castigi timp. Banii se vor transfera automat catre fondul de investitii ales de tine.
  2. Poti beneficia de sumele investite in orice moment, dar este bine sa pastrezi disciplina de economisire.
  3. Cand investesti periodic pe durate mai mari de timp, poti face achizitii la preturi diferite.

Cum activezi serviciul?

Trebuie sa mergi intr-o agentie a Bancii Transilvania pentru deschiderea conturilor de investitii. Odata cu deschiderea contului soliciti si activarea platii programate. Ulterior, totul este la un click distanta. Poti accesa fondurile in BT24/NeoBT, aplicatia de Internet Banking a Bancii Transilvania.

Ce trebuie sa stii?

  • Poti alege sa investesti in oricare dintre fondurile administrate de catre BT Asset Management.
  • Poti alege sa investesti lunar in oricare zi din intervalul 2-28. Plata se va face incepand cu luna urmatoare, in ziua setata.
  • Poti alege orice suma mai mare de 50 RON, iar daca ai valuta suma trebuie sa fie mai mare de 15 EUR/USD. Asta este tot.
  • Te asiguri ca banii sa fie pe contul curent la data aleasa pentru plata.

Vezi lista agentiilor BT

Cum il dezactivezi?

Optiunea de plata programata se poate dezactiva exclusiv la solicitarea ta, in orice agentie a Bancii Transilvania, prin completarea unui formular de modificare.

Dezactivarea devine valida cel tarziu a doua zi dupa efectuarea modificarii.

In functie de nevoile si planurile tale iti poti reactiva acest serviciu oricand doresti.

Vezi lista agentiilor BT

Vrei sa te abonezi la stirile BT Asset Management?

  • Newsletterul nostru iti aduce stiri despre fondurile de investitii BT Asset Management - saptamanale. Daca vrei sa primesti newsletterele noastre, inscrie-ti e-mailul in campul "Email".

  • E dreptul tau sa te razgandesti oricand. Pentru a-ti retrage consimtamantul de a primi newslettere dedicate investitorilor BT Asset Management, urmeaza linkul de dezabonare din partea de jos a oricarui mesaj sau, daca te razgandesti inainte de a receptiona primul newsletter, poti sa ne scrii un email cu subiectul “dezabonare newsletter”. Pentru mai multe detalii, consulta Politica de confidentialitate BT Asset Management.