×

Hello,

 

We are currently carrying out maintenance work on the site.

We'll be back soon. Meanwhile, you can contact us on the phone, at: 0219128.

 

 

Thanks for your understanding.
BT Asset Management

Despre noi

Despre noi

0.00 din 5 stele - 1075 voturi

Afla mai multe detalii despre BT Asset Management

Cine suntem

Politica de sustenabilitate

Echipa noastra

Filozofia noastra

Petitii

Politica de investitii/AGA

Informatii privind transparenta

Informatii financiare

Politica de remunerare

Protectia datelor cu caracter personal

Cine suntem

BT Asset Management SAI este o companie specializata in administrarea de investitii, membra a Grupului Financiar Banca Transilvania. Administrarea se realizeaza pentru fonduri deschise si inchise de investitii, acoperind o plaja larga de instrumente financiare (titluri de stat, depozite sau actiuni).

Activitatea de administrare a activelor a inceput in anul 2005 pornind de la un numar modic de clienti. De atunci am reusit sa crestem in fiecare an numarul celor care si-au manifestat increderea fata de produsele BT Asset Management SAI. Am ajuns astfel, ca in anul 2020, sa avem peste 40.000 de clienti si active de peste 3.8 miliarde RON. Increderea oferita de clientii nostri este recunoasterea cea mai importanta care ne poate fi acordata, iar pentru viitor ne propunem continuarea evolutiei ascendente si atragerea unui numar semnificativ de investitori.

Consideram ca prin produsele oferite de BT Asset Management SAI suntem fermi sustinatori ai spiritului antreprenorial local. Suntem parte a Grupului Financiar Banca Transilvania care a demonstrat intelegere si sustinere fata de aceia care sunt dornici sa reuseasca in calitate de intreprinzatori. Furnizam astfel numeroase optiuni de a investi banii si de a mobiliza economiile fiecarui investitor cu scopul fructificarii oportunitatilor din piata de capital.

Avem alaturi entitati consacrate in peisajul financiar din Romania, actionarii principali fiind:

Toate aceste elemente au contribuit la cresterea rolului BT Asset Management SAI in industria fondurilor de investitii locale, compania fiind prezenta in topul celor mai mari administratori din Romania. Fondurile administrate de BT Asset Management S.A.I. S.A. se adreseaza persoanelor fizice si juridice, romane si straine, care nu dispun de cunostinte sau timp pentru a-si putea alcatui un portofoliu diversificat pentru reducerea riscurilor prezente in operatiunile din piata de capital. Avantajele investitiei in fondurile noastre sunt asigurate de serviciile de calitate oferite clientului, portofoliile fondurilor fiind alcatuite pentru a reduce riscurile prezente in operatiunile din piata si pentru a oferi sansa maximizarii profitului.

In prezent, BT Asset Management SAI, constituita ca societate pe actiuni, dispune de un capital social de 7,165,700 Ron si este autorizata de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (actualmente Autoritatea de Supraveghere Financiara) sa presteze servicii in conformitate cu prevederile OUG 32/2012 privind organismele de plasament colectiv in valori mobiliare si societatile de administrare a investitiilor, fiind inscrisa in Registrul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (actualmente Autoritatea de Supraveghere Financiara) cu numarul PJR05SAIR/120016/29.03.2005.

BT Asset Management SAI este autorizata in calitate de Administrator de Fonduri de Investitii Alternative, in baza Autorizatiei ASF nr.30/01.02.2018, fiind inscrisa in aceasta calitate in Registrul Autoritatii de Supraveghere Financiara cu numarul PJR071AFIAA/120003/01.02.2018.

De asemenea, suntem membrii fondatori ai Fondului de Compensare a Investitorilor (www.fond-fci.ro).

BT Asset Management SAI este operator de date cu caracter personal. In baza acordului dintre Romania si Statele Unite ale Americii pentru imbunatatirea conformarii fiscale internationale si pentru implementarea FATCA, BT Asset Management SAI SA este inregistrata la Internal Revenue Service (IRS) cu status-ul FATCA de Institutie FInanciara Raportoare (in baza unui acord Model 1 IGA), atat in nume propriu, cu Numarul Global Intermediar de Identificare (GIIN) 4ID1WZ.00002.ME.642, cat si ca sponsor pentru entitatile administrate cu Numarul Global Intermediar de Identificare (GIIN) 2UZSA2.00000.SP.642.

Odata cu intrarea in vigoare la data de 01.01.2016 a noului Cod de Procedura Fiscala, care transpune la nivel national Directiva 2014/107/EU privind schimbul automat obligatoriu de informatii in domeniul fiscal prin Standardul Comun de Raportare (CRS), BT Asset Management SAI S.A. este obligata sa aplice normele de raportare si de diligenta fiscala parte integranta a codului.

BT Asset Management SAI este inregistrata cu codul LEI: 25490007RQZBTI91HW10, cod de identificare a entitatilor persoane juridice, care sta la baza standardului global (ISO 17442) si identifica, in mod unic si clar, informatii cheie apartinand entitatilor persoane juridice care sunt implicate in tranzactii financiare.

X
X

Politica de sustenabilitate

BT Asset Management SAI S.A. nu ia in totalitate in considerare efectul negativ al deciziilor de investitii asupra factorilor de durabilitate datorita faptului ca o parte dintre emitentii in care are investitii nu au publicat suficiente informatii pentru a se putea efectua o analiza a impactului acestora asupra factorilor de durabilitate. BT Asset Management SAI S.A. a elaborat Politica privind sustenabilitatea si integrarea riscurilor legate de durabilitate la nivelul BT Asset Management SAI.S.A.si intentioneaza sa ia in considerare, in mod treptat, efectele negative ale deciziilor de investitii asupra factorilor de durabilitate, pe masura ce emitentii detinuti in portofoliu sau cei de interes pentru investitii viitoare pot fi evaluati pe baza unui rating al elementelor de sustenabilitate (rating ESG).

Echipa noastra

Din dorinta de a fi cat mai aproape de investitori, cativa dintre membrii echipei BT Asset Management SAI se prezinta:

 

Aurel BERNAT - Director General

 Aurel Bernat este absolvent de Executive MBA al Universitatii Hull din Marea Britanie si studii post-universitare in Administrarea Afacerilor la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. In trecut a ocupat pozitii in cadrul departemantului de persoane juridice al BRD-GSG Cluj, Relatii Internationale in cadrul Bancii Transilvania si Director Marketing-Vanzari al BT Asset Management. Incepand cu anul 2017 este Director General al BT Asset Management.                                                 

 

 

Pentru orice informatii, va rog contactati:

                                   Telefon: +40.(0)730.075.128; +40.(0)264.301.618; 

                                                                      E-mail:aurel.bernat@btam.ro  

 

 

 

 

 

Dorina JOSAN - Director General Adjunct 

Dorina Josan este absolventa a Facultatii de Electrotehnica, sectia Calculatoare din Cluj-Napoca. Din anul 1984, timp de 10 ani isi desfasoara activitatea la Institutul de Tehnica de Calcul in domeniul dezvoltarilor software. Intre anii 1994-1996 ocupa pozitia de cercetator stiintific, inteligenta artificiala, softuri de retea. In paralel, in anul 1994, Dorina Josan realizeaza intrarea pe piata fondurilor de investitii, participand in mod activ la implementarea sistemelor informatice specifice acestui domeniu. Din 1995, devine Director Operatiuni in cadrul Creditanstalt Romania Cluj-Napoca, ulterior la CA IB Asset Management, ocupandu-se in special de coordonarea activitatii operationale specifice fondurilor de investitii. Avand o experienta bogata pe segmentul back-office pentru activitatea operationala, Dorina Josan participa in anul 2005 la fondarea BT Asset Management SAI si inceperea activitatii de administrare de active din pozitia de Director General Adjunct. In perioada 2013-2017 a ocupat pozitia de Director General.

 

 

 

 

 

Dan DASCAL - Director General Adjunct

Dan Dascal este absolvent al Facultatii de Automatizari si Calculatoare Cluj-Napoca promotia 1996. Are o experienta vasta in domeniul Pietei de Capital din Romania, incepand sa lucreze inca din anul 1997 ca si broker si ulterior director Sucursala Cluj in cadrul SVM Elita Invest 89 iar din 2001 a activat in cadrul SVM Transilvania Capital Invest in calitate de Sef Serviciu Tranzactionare. In perioada 2003-2015 a ocupat functia de Director Operatiuni in cadrul SSIF BT Securities, membru al grupului Banca Transilvania, calitate in care coordonat departamanentele de Brokeraj, Tranzactionare si Analiza Financiara. Dupa o perioada de 2 ani in cadrul Departamentului Plasamente Capital al Bancii Transilvania s-a alaturat incepand cu Mai 2017 echipei BT Asset Management unde este responsabil de administrarea fondurilor de investitii deschise si inchise avand functia de Director General Adjunct cu competentele principale in aria de Analiza si Management Active.

 

 

 

 

 

 

 

Irinel TOLESCU - Director Vanzari 

 Irinel Tolescu a absolvit Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Georgrafie in anul 1997 si cursurile de specializare in Management si Marketing Bancar in cadrul Institutului Bancar Roman in anul 2008. In perioada Octombrie 2007 - August 2011 a facut parte din Departamentul de Retail al Bancii Transilvania, sucursala Alba-Iulia, unde s-a remarcat printr-o activitate fructuoasa, atat pe segmentul vanzarilor bancare, cat si pe cel al  produselor de investitii. Din Septembrie 2011 s-a alaturat echipei BT Asset Management SAI cu responsabilitati directe in relatia cu investitorii si promovarea produselor de investitii in Transilvania. Din Ianuarie 2014 a ocupat functia de Manager Vanzari Regional Senior Transilvania iar incepand cu  Mai 2017 cea de Director Vanzari si Marketing.

                                                 Pentru orice informatii, va rog contactati:

                                                                 Telefon: +40.(0)758.230.839; +40.(0)264.301.365                                                                                      E-mail:irinel.tolescu@btam.ro

 

 

 

 

 

Ionut STROE - Manager Regional Vanzari - Bucuresti si regiune Sud

 Ionut Stroe a absolvit Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune. Incepand cu anul 2002 a lucrat in cadrul Mc Donald's Romania si subsidiare ale acesteia respectiv Continental Hotels Bucuresti. In perioada Octombrie 2009 - Decembrie 2013 face parte din departamentul de Retail al Bancii Transilvania, Bucuresti Sucursala Pantelimon. Incepand cu Ianuarie 2014 s-a alaturat echipei BT Asset Management SAI cu responsabilitati directe in relatia cu investitorii si promovarea produselor de investitii in Bucuresti si regiunea Sud a tarii.

                                                 Pentru informatii suplimentare, va rog contactati:

            Telefon: +40 (0)744.761.329

               E-mail: ionut.stroe@btam.ro   

 

 

 

 

 

 

Sebastian CALARA - Manager Regional Vanzari Moldova

Sebastian Calara

Sebastian Calara este absolvent al Universitatii "Vasile Alecsandri" din Bacau, Facultatea de Stiinte Economice, sectia de Contabilitate si Informatica de Gestiune cu studii post-universitare in Managementul Afacerilor in cadrul Univesitatii "George Bacovia" din Bacau. In perioada 2007-2013, a ocupat functiile de Consilier Echipa Mobila si Responsabil Monetica in cadrul BRD-GSG Bacau, inspector asigurari in anul 2013 in cadrul Omniasig VIG SA si membru al departamentului de Retail al Bancii Transilvania in perioada 2013-2014. Incepand cu Iunie 2014 s-a alaturat echipei BT Asset Management SAI promovand produsele in regiunea Moldova.

                                                    Pentru informatii suplimentare, va rog contactati:

                  Telefon: +40 (0)743.065.514

                     E-mail: sebastian.calara@btam.ro  

 

 

 

 

 

Tudor Irimiea - Manager Vanzari Regional Transilvania

Tudor Irimiea

Tudor Irimiea a absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din Cluj Napoca in anul 2007, specializarea Economia Comertului, Turismului si Serviciilor. In perioada 2007-2008 a lucrat ca si Analist de Risc in cadrul CEC Bank S.A, iar in 2008-2009 a ocupat functia de Relationship Manager in cadrul Bancii Intesa Sanpaolo S.A. Din anul 2013 ocupa functia de broker de actiuni al SSIF BRK Financial Group S.A. iar in 2015 infiinteaza primul club al investitorilor din Romania. Din Iulie 2017 se alatura echipei BT Asset Management SAI S.A cu atributii directe de promovare a produselor in Transilvania.

                         Pentru informatii suplimentare, va rog contactati:

                                   Telefon: +40 (0)752.190.431; +40(0)264.302.092

                               E-mail: tudor.irimiea@btam.ro  

 

 

 

 

Corina Paicu – Director Operatiuni

Corina Paicu este absolventa a Facultatii de Matematica sectia Informatica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai promotia 1987 . Intre anii 1995-2004, a lucrat in cadrul SC SPOR SA administrator al Fondului Mutual ARDAF unde a ocupat functia de Sef Birou Calcul Active . Din martie 2006 s-a alaturat echipei BT Asset Management , unde din septembrie 2006 a ocupat functia de Sef Serviciu Operatiuni , iar din mai 2013 este Director Directia Operatiuni .

 

 

 

 

 

 

 

Renate Sas - Ofiter Conformitate

Renate Sas este absolventa a Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca promotia 1995 si a urmat cursurile post-universitare ale Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca in specializarea Banci si Piete de Capital. A lucrat in domeniul Pietei de Capital din Romania intre anii 1997-1999, in cadrul SVM Startinvest SNI S.A., fiind autorizata ca si broker, din anul 2007 a activat in cadrul SSIF Target Capital, iar din anul 2008 a ocupat functiile de Manager Fond, respectiv de Director Operatiuni in cadrul SAI Target Asset Management SAI. S-a alaturat echipei BT Asset Management in luna ianuarie a anului 2015, in functia de Ofiter Conformitate.

                                     Pentru informatii suplimentare, va rog contactati:

                                                                       Telefon: +40(0)754.066.517; +40(0)264.301.708

                                                        E-mail: renate.sas@btam.ro  

 

 

 

 Maria Vescan - Ofiter Conformitate

Maria Vescan este absolventa a Universitatii Tehnice Cluj-Napoca sectia Inginerie Economica. Cu experienta de peste 13 ani in piata de capital a desfasurat urmatoarele activitati in domeniu: conducere societate de administrare a investitiilor, conducere societate de servicii de investitii financiare, reprezentant compartiment control intern, persoana desemnata pentru aplicarea prevederilor Legii 656/2002, ofiter sanctiuni internationale, in cadrul S.S.I.F. STK Trading S.A. si STK Financial Societate de Administrare a Investitiilor S.A. S-a alaturat echipei BT Asset Management in luna ianuarie a anului 2019 in functia de Ofiter Conformitate.

                                                      Pentru informatii suplimentare, va rog contactati:

                                                Telefon: +40(0) 749.139.992; +40(0) 264.410.433

                                                                                        E-mail: maria.vescan@btam.ro  

 

 

 

Intreaga echipa BT Asset Management SAI este dedicata investitorilor fondurilor de investitii pe care le administreaza, urmarind cresterea activelor plasate spre administrare. In acelasi timp, ne propunem o deschidere deosebita spre persoanele care nu au realizat inca pasul spre a deveni investitori, prin informare transparenta, considerand ca pentru o colaborare fructuoasa este necesar sa existe respect si incredere reciproca.

Va multumim, asadar, celor care ne-ati ales, iar pe aceia dintre dumneavoastra care nu ne sunteti inca clienti, va invitam sa ne cunoastem!

 

 

Filozofia noastra

BT Asset Management SAI este constienta de importanta deosebita a increderii ce i se acorda de catre investitorii sai. In acest sens, toate actiunile intreprinse au in comun cateva elemente care ne definesc:

Petitii

Pentru solutionarea petitiilor, respectiv pentru solutionarea alternativa a litigiilor, consumatorii se pot adresa BT Asset Management SAI SA, respectiv Entitatii de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar Nonbancar (SAL-FIN), in conditiile prezentate in Procedura privind solutionarea petitiilor referitoare la activitatea BT Asset Management SAI SA.

Procedura privind solutionarea petitiilor referitoare la activitatea BT Asset Management SAI SA este disponibila AICI

Informatiile de contact ale SAL-FIN sunt disponibile pe site-ul www.salfin.ro

Politica de investitii/AGA

Politica de investitii/AGA

Informatii privind transparenta

Informatii privind transparenta

Informatii financiare

Rapoarte contabile

Politica de remunerare

Politica de remunerare

Protectia datelor cu caracter personal

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal valabila in perioada 24.05.2018 – 29.02.2020 

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal valabila din data de 01.03.2020

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal valabila din data de 17.03.2021

 

Newsletterul nostru iti aduce stiri economice, despre pietele de actiuni, dobanzi si curs de schimb, despre structura portofoliilor fondurilor de investitii administrate de BT Asset Management SAI S.A. si evolutia acestora. Vom trimite cel putin un newsletter pe saptamana. Daca vrei sa primesti newsletterul nostru, inscrie-ti e-mailul in campul de mai jos si apasa butonul "ma abonez". E dreptul tau sa te razgandesti oricand. Pentru a-ti retrage consimtamantul de a primi newsletter trimis in baza abonarii din aceasta sectiune, urmeaza linkul de dezabonare din partea de jos a oricarui mesaj sau intra in sectiunea de dezabonare. Pentru mai multe detalii, consulta Politica de confidentialitate BTAM.

 

0264 410 433, 0374 097 433