Descriere

TIP FOND

Fond deschis de investitii (minim 75% din active fiind reprezentate de actiuni tranzactionate ale companiilor care au legatura cu domeniul tehnologiei informatiei). Fondul este administrat activ, dar fara a fi administrat activ in raport cu un indice de referinta.

Fondul poate investi in valori mobiliare si instrumente ale pietei monetare admise la cota oficiala a New York Stock Exchange - NYSE (www.nyse.com) si a Nasdaq (www.nasdaq.com) din Statele Unite ale Americii, respectiv a London Stock Exchange (www.londonstockexchange.com) din Regatul Unit al Marii Britanii, maximum 100% din activele sale totale.

Fondul deschis de investitii BT Technology este înregistrat sub Nr.Reg.ASF CSC06FDIR/120114, Autorizație ASF Nr. 76 / 13.06.2019, având cod ISIN RO99ZS6NKCQ7. Depozitar: BRD - Groupe Societe Generale.

Fondul BT Technology este înregistrat la Internal Revenue Service (IRS) SUA cu status-ul FATCA de Entitate Sponsorizată cu Numărul Global Intermediar de Identificare (GIIN) 2UZSA2.00017.SF.642.

BT TECHNOLOGY este înregistrat cu codul LEI: 254900OJ88NJ1FOV5W68, cod de identificare a entităților, care stă la baza standardului global (ISO 17442) și identifică, în mod unic și clar, informații cheie aparținând entităților care sunt implicate în tranzacții financiare.

ACTIVE

Actiuni tranzactionate
Disponibil la vedere
Depozite bancare

INDICATOR DE RISC SI RANDAMENT


Se potriveste investitorilor dinamici, care se expun riscurilor prezente in operatiunile din piata de capital si care doresc sa realizeze investitii in titluri de participare ale unui fond de actiuni (obiectivul fondului este cresterea capitalului investit in vederea obtinerii unei rentabilitati superioare ratei inflatiei)


Indicatorul de risc si randament nu este o masura a riscului de pierdere a sumei investite, ci o masura a cresterilor si scaderilor de valoare inregistrate anterior de catre Fond.

PERIOADA RECOMANDATA

Minim 5 ani
Lichiditate ridicata prin plasamente diversificate

Structura portofoliu

Data 2022-08-08
Actiuni tranzactionate
92.012%
Depozite bancare
5.453%
Disponibil la vedere
2.538%
Obligatiuni de stat/municipale
0%
Obligatiuni corporative
0%
Alte active, inclusiv sume in tranzit
-0.003%

Comisioane

Comision de cumparare
0%
Comision de rascumparare
4% pentru perioade de deținere cuprinse între 1 - 360 zile, inclusiv
 0%
pentru perioade de deținere de peste 360 zile
Comisionul de rascumparare se aplica doar pentru sumele rascumparate aferente unitatilor de fond care nu au depasit perioada de detinere de 360 de zile.
Comision administrare fond*
0.2% /lună din media activelor nete în administrare

*Acest comision este luat in considerare la calculul valorii unitatii de fond

Solicita informatii

Ai nevoie de asistenta din partea noastra?
Daca doresti sa devii investitor si sa cumperi unitati de fond, completeaza formularul de mai jos si vom lua legatura cu tine.

Grafic evolutie
Evolutia valorii unitatii de fond

2022-08-08
12.270 (valoarea unitatii de fond este afisata cu 3 zecimale)
Valoarea unitatii de fond

CALCULEAZA CASTIGUL ADUS DE ACEST FOND

Performanta

Data
2022-08-08
Valoarea unitara a activului net*
12.270 EUR
Ultimele 30 zile
5.959%
Fata de 31.12.2021
-8.997%
Ultimele 365 de zile
-3.833%
Anul 2021
21.011%
Valoare active nete (EUR):
8,248,573.63
Numar de investitori:
1,460
Numar de unitati in circulatie:
672,268.74

*Valoarea unitatii de fond pentru ziua in curs se publica in a doua jumatate a urmatoarei zile lucratoare.

Istoric valoare titlu

Istoric activ net

 

Aceasta este o comunicare publicitara. Datele provin de la BT Asset Management SAI.

Performanţele anterioare ale fondului nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi prospectul de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI), înainte de a investi în acest fond! Prospectele de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI) sunt disponibile în limba română pe site-ul www.btassetmanagement.ro şi pot fi obţinute gratuit atat de la orice agentie a Bancii Transilvania, cat si de la sediul BT Asset Management SAI S.A.

Un sumar al drepturilor investitorilor este disponibil in limba romana pe site-ul www.btassetmanagement.ro precum și la sediul BT Asset Management SAI.

Vrei sa te abonezi la stirile BT Asset Management?

  • Newsletterul nostru iti aduce stiri despre fondurile de investitii BT Asset Management - saptamanale. Daca vrei sa primesti newsletterele noastre, inscrie-ti e-mailul in campul "Email".

  • E dreptul tau sa te razgandesti oricand. Pentru a-ti retrage consimtamantul de a primi newslettere dedicate investitorilor BT Asset Management, urmeaza linkul de dezabonare din partea de jos a oricarui mesaj sau, daca te razgandesti inainte de a receptiona primul newsletter, poti sa ne scrii un email cu subiectul “dezabonare newsletter”. Pentru mai multe detalii, consulta Politica de confidentialitate BT Asset Management.