This page is automatically translated from Romanian into English.

Descriere

TIP FOND

Fond deschis de investitii (minim 75% din active fiind reprezentate de actiuni tranzactionate ale companiilor care au legatura cu domeniul imobiliar). Fondul este administrat activ1, dar fără a fi administrat activ în raport cu un indice de referință2.

Fondul poate investi in valori mobiliare si instrumente ale pietei monetare admise la cota oficiala a New York Stock Exchange - NYSE (www.nyse.com) si a Nasdaq (www.nasdaq.com) din Statele Unite ale Americii, respectiv a London Stock Exchange (www.londonstockexchange.com) din Regatul Unit al Marii Britanii, maximum 100% din activele sale totale.

Acest fond promovează caracteristici de mediu sau sociale sau o combinație a acestor caracteristici. Detalii aici.

Fondul deschis de investiții BT Real Estate este înregistrat sub Nr.Reg.ASF CSC06FDIR/120113, Autorizație ASF Nr. 75 / 13.06.2019, având cod ISIN RO6XU2VSDMM5. Depozitar: BRD - Groupe Societe Generale.

Fondul BT Real Estate este înregistrat la Internal Revenue Service (IRS) SUA cu status-ul FATCA de Entitate Sponsorizată cu Numărul Global Intermediar de Identificare (GIIN) 2UZSA2.00016.SF.642

BT REAL ESTATE este înregistrat cu codul LEI: 2549008AG09XAGEBIU59, cod de identificare a entităților, care stă la baza standardului global (ISO 17442) și identifică, in mod unic si clar, informații cheie aparținând entităților care sunt implicate în tranzacții financiare.

Administrare activă înseamnă alegerea instrumentelor financiare dintr-un univers investițional, folosind criterii proprii de selecție.

 2 Indice de referință este un indice bursier relevant pentru universul investițional din care se face selecția instrumentelor financiare.

ACTIVE

Actiuni tranzactionate
Disponibil la vedere
Depozite bancare

INDICATOR SINTETIC DE RISC


Se potriveste investitorilor dinamici, cunoscatori ai pietei de capital (obiectivul fondului este cresterea capitalului investit in vederea obtinerii unei rentabilitati superioare ratei inflatiei)


Indicatorul Sintetic de Risc (ISR) nu este o măsură a riscului de pierdere a sumei investite, dar are la bază calcule statistice estimative privind pierderile potenţiale. Indicatorul ISR este calculat pe baza volatilitatii fondului. Acesta nu surprinde în totalitate riscurile semnificative ale fondului.

PERIOADA RECOMANDATA

Minim 5 ani
Lichiditate ridicata prin plasamente diversificate

Structura portofoliu

Data 2024-07-17
Actiuni tranzactionate
86.98%
Depozite bancare
10.55%
Disponibil la vedere
2.36%
Alte active, inclusiv sume in tranzit
0.11%
Obligatiuni de stat/municipale
0%
Obligatiuni corporative
0%

Comisioane

Comision de cumparare
0%
Comision de rascumparare
0%
Comision curent administrare fond*
0.2% /lună din media activelor nete în administrare

*Acest comision este luat in considerare la calculul valorii unitatii de fond

Solicita informatii

Ai nevoie de asistenta din partea noastra?
Daca doresti sa devii investitor si sa cumperi unitati de fond, completeaza formularul de mai jos si vom lua legatura cu tine.

Grafic evolutie
Evolutia valorii unitatii de fond

2024-07-17
10.995 (valoarea unitatii de fond este afisata cu 3 zecimale)
Valoarea unitatii de fond

CALCULEAZA CASTIGUL ADUS DE ACEST FOND

Performanta

Data
2024-07-17
Valoarea unitara a activului net*
10.995 EUR
Ultimele 30 zile
4.734%
Fata de 31.12.2023
6.851%
Ultimele 365 de zile
19.850%
Anul 2023
23.013%
Valoare active nete (EUR):
2,808,792.40
Numar de investitori:
716
Numar de unitati in circulatie:
255,464.71

*Valoarea unitatii de fond pentru ziua in curs se publica in a doua jumatate a urmatoarei zile lucratoare.

Istoric valoare titlu

Istoric activ net

 

Aceasta este o comunicare publicitara. Datele provin de la BT Asset Management SAI.

Performanţele anterioare ale fondului nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi prospectul de emisiune şi informațiile esentiale destinate investitorilor (DIE), înainte de a investi în acest fond! Prospectele de emisiune şi informațiile esentiale destinate investitorilor (DIE) sunt disponibile în limba română pe site-ul www.btassetmanagement.ro şi pot fi obţinute gratuit atat de la orice agentie a Bancii Transilvania, cat si de la sediul BT Asset Management SAI S.A.

Un sumar al drepturilor investitorilor este disponibil in limba romana aici precum și la sediul BT Asset Management SAI.

Vrei sa te abonezi la stirile BT Asset Management?

  • Aboneaza-te si primesti lunar stiri despre fondurile de investitii BT Asset Management.

  • Te poti dezabona oricand doresti, afli aici cum.