×

Hello,

 

We are currently carrying out maintenance work on the site.

We'll be back soon. Meanwhile, you can contact us on the phone, at: 0219128.

 

 

Thanks for your understanding.
BT Asset Management

Fonduri de venit fix BT Fix

BT Fix

fond deschis de investitii, fond
de instrumente financiare cu venit fix

Evolutia valorii unitatii de fond BT Fix - 12-Mai-21, 11.030 RON valoarea unitatii de fond este afisata cu 3 zecimale

Performantele anterioare ale fondului nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare.

Descriere

BT Fix - fond de instrumente cu venit fix (predominant depozite bancare)

BT Fix este un fond deschis de investitii, fond de instrumente financiare cu venit fix. Depozitele bancare constituite la banci din Romania reprezinta plasamentele predominante ale fondului. Tinand cont de acest aspect, produsul este destinat clientilor foarte conservatori, aflati in cautarea unei alternative flexibile la depozitul bancar clasic. Obiectivul fondului este obtinerea unei cresteri moderate, in conditii de lichiditate sporita si ofera posibilitatea de retragere integrala sau partiala a sumelor, fara retinerea vreunui comision de rascumparare, indiferent de perioada investitiei.

Datorita gradului de risc mediu, BT Fix este un produs de economisire eficient, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice (cash management).  Fondul nu investeste in actiuni sau in instrumente financiare derivate. Cu toate acestea, trebuie retinut ca investitia in unitati de fond reprezinta atat o oportunitate de castig, cat si un risc asumat, iar randamentele trecute nu reprezinta o garantie a performantelor viitoare.

Pentru a vizualiza fisa de produs actualizata lunar apasati aici si selectati "Rapoarte lunare-BT Fix"

1Avantaje:

1Costuri:

Fondul deschis de investitii BT Fix este inregistrat sub Nr.Reg.ASF CSC06FDIR/120100/06.05.2016, Autorizatie ASF Nr.62/06.05.2016, avand cod ISIN ROFDIN0002D7. Depozitar: BRD - Groupe Societe Generale.

Fondul BT Fix  este inregistrat la Internal Revenue Service (IRS) SUA cu status-ul FATCA de Entitate Sponsorizata cu Numarul Global Intermediar de Identificare (GIIN) 2UZSA2.00009.SF.642 

BT FIX este inregistrat cu codul LEI: 25490031IV8HYZ982D19, cod de identificare a entitatilor, care sta la baza standardului global (ISO 17442) si identifica, in mod unic si clar, informatii cheie apartinand entitatilor care sunt implicate in tranzactii financiare.

X
X
X
X
X
X

Profil de risc

Dat fiind faptul ca fondul deschis BT Fix poate fi utilizat pe scara larga indiferent de perioada sau context economic, este foarte important sa cunoasteti utilitatea produsului si caracteristicile sale. Fondul ofera posibilitatea de a investi preponderent in instrumente financiare cu venit fix, in special in momente de volatilitate a pietelor in general, atunci cand investitiile in actiuni devin riscante. BT Fix poate oferi in aceste conditii fructificarea plasamentelor, fara a se expune unor riscuri mai greu de previzionat.

Flexibilitatea si lichiditatea ridicata sunt principalele caracteristici ale BT Fix. Este un produs potrivit de economisire, cu atat mai mult daca se utilizeaza prin investitii succesive si constante in timp.

Ne poti urmari si pe  selectand ticker BTFIXRA:RO

Performante

Valoarea unitara a activului net pentru data de 12-Mai-21
11.030 RON
Valoarea unitatii de fond pentru ziua in curs se publica in a doua jumatate a urmatoarei zile lucratoare.
  ultimele 30 zile 0.173%
Performante Istoric valoare titlu fata de 31.12.2020 0.813%
  ultimele 365 de zile 2.614%
  anul 2020 2.858%
   
  Valoare active nete (RON): 638,558,849.39
Evolutia valorii unitatii de fond Istoric activ net Numar de investitori: 5,163
  Numar de unitati in circulatie: 57,893,983.46

O investitie in instrumentele pietei de capital, inclusiv unitati de fond, reprezinta atat o oportunitate de castig cat si un risc. Performantele anterioare ale fondului nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare.

Structura Portofoliu

12-Mai-21, se prezinta astfel:
Disponibil la vedere 0.348
Depozite bancare 86.461
Obligatiuni de stat/municipale 6.877
Obligatiuni corporative 9.438

Documente si formulare

Cititi prospectul de emisiune si informatiile cheie destinate investitorilor inainte de a investi in acest fond !

Documente BT Fix:

  Informatii cheie destinate investitorilor Download

  Reguli ale Fondului deschis de investitii BT Fix Download

 Prospect de emisiune al Fondului deschis de investitii BT Fix Download

 Formulare BT Fix:

Formular de adeziune Download

Formular de investitie Download

Formular de rascumparare Download

 

Cum investesc/rascumpar?

Operatiunile de subscriere/rascumparare pot fi efectuate exclusiv in/din contul bancar titularului contului de investitie, deschis la Banca Transilvania.

ACHIZITIE (Adeziune): Pentru a putea deveni investitori in cadrul fondului deschis de investitii BT Fix trebuie sa achizitionati, initial, cel putin 1 unitate de fond. Cumpararea initiala de unitati de fond se realizeaza prin completarea formularului de adeziune, la sediul societatii BT Asset Management, str.Emil Racovita nr.22, Cluj-Napoca, sau la oricare dintre agentiile Bancii Transilvania, urmata de transferul sumei in Lei ce doriti a fi investita. Numarul de unitati de fond aferente sumelor transferate se aloca in decursul zilei lucratoare imediat urmatoare operatiunii, data la care se afiseaza si valoarea unitatii de fond pentru data operatiunii. Asadar, pe Formularul de Adeziune sau Ordinul de Plata nu se specifica numarul de unitati de fond achizitionate.

 Nu se percepe comision de subscriere la fondurile BT Asset Management SAI. In cazul transferurilor bancare efectuate din unitatile Bancii Transilvania, nu se percepe comision bancar de transfer.

Banca Transilvania:

Achizitia unitatilor de fond, ulterior adeziunii, poate fi realizata de la orice unitate a Bancii Transilvania din tara prin virament bancar in contul BT FIX: RO54BTRLRONINCS000772501.

FACILITATE:

Clientii Banca Transilvania cu serviciul BT24 Internet Banking activ si care si-au dat acordul la momentul semnarii formularului de adeziune ca doresc sa utilizeze respectivul formular si pentru investitii ulterioare, pot realiza operatiuni de investitie pe canale electronice (BT24 Internet Banking / Mobile Banking).

In cazul subscrierilor de unitati de fond ulterioare, efectuate prin virament bancar, inclusiv electronic, pentru investitorii care la aderarea la fond si-au dat semnatura si pentru subscrieri ulterioare, NU mai este necesara completarea si semnarea unui formular, investitorii avand obligatia de a completa in rubrica "Explicatii" a ordinului de plata datele de identificare (numar cont de investitie deschis la Fond, nume titular/imputericit, nume fond) incepand, in mod obligatoriu cu numarul contului de investitie. In cazul necompletarii corespunzatoare a ordinului de plata, BT Asset Management SAI SA nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele intarzieri de alocare a unitatilor de fond.

Pretul de emisiune la care are loc subscrierea este cel valabil in ziua in care banii sunt inregistrati in contul colector al Fondului.

VANZARE (Rascumparare):

Doriti sa va rascumparati investitia? Nimic mai simplu!

Unitatile de fond pot fi rascumparate la oricare dintre unitatile Bancii Transilvania din tara prin virament bancar in contul bancar al titularului contului de investitie, deschis la Banca Transilvania. Plata se realizeaza potrivit Prospectului de Emisiune in termen de cel mult 10 zile lucratoare de la data inregistrarii cererii de rascumparare, insa in mod uzual acest proces dureaza 2 zile lucratoare. In cazul in care solicitati rascumpararea, trebuie precizata doar suma retrasa, numarul unitatilor de fond vandute fiind calculate de catre BT Asset Management SAI in ziua lucratoare imediat urmatoare operatiunii (valoarea unitatii de fond reflecta activele zilei in care s-a efectuat operatiunea, publicarea acesteia fiind realizata potrivit prevederilor de mai sus).

Clientii Banca Transilvania persoane fizice rezidente, cu serviciul BT24 Internet Banking activ pot realiza operatiuni de rascumparare pe canale electronice (BT24 Internet Banking / Mobile Banking).

In cazul in care deplasarea la o unitate bancara va solicita prea mult din timpul dvs., aveti oricand la dispozitie varianta oferita de BT Asset Management SAI S.A. prin care completati, semnati si stampilati dupa caz Formularul de Rascumparare si il transmiteti in atentia noastra atat pe fax (0264.41.04.33) cat si in original, impreuna cu copia actului de indentitate. Numarul de fax trebuie sa fie cel declarat in momentul adeziunii in cadrul datelor adresei de corespondenta.

Lista unitatilor bancare este disponibila aici.

 

Newsletterul nostru iti aduce stiri economice, despre pietele de actiuni, dobanzi si curs de schimb, despre structura portofoliilor fondurilor de investitii administrate de BT Asset Management SAI S.A. si evolutia acestora. Vom trimite cel putin un newsletter pe saptamana. Daca vrei sa primesti newsletterul nostru, inscrie-ti e-mailul in campul de mai jos si apasa butonul "ma abonez". E dreptul tau sa te razgandesti oricand. Pentru a-ti retrage consimtamantul de a primi newsletter trimis in baza abonarii din aceasta sectiune, urmeaza linkul de dezabonare din partea de jos a oricarui mesaj sau intra in sectiunea de dezabonare. Pentru mai multe detalii, consulta Politica de confidentialitate BTAM.

 

0264 410 433, 0374 097 433