Descriere

TIP FOND

Fond de instrumente cu venit fix (predominant depozite bancare), administrat activ1, dar fără a fi administrat activ în raport cu un indice de referință2.

Datorita gradului de risc redus, BT Euro Fix este un produs de economisire eficient atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice (cash management). Fondul nu investeste in actiuni sau in instrumente financiare derivate.  

Fondul deschis de investitii BT Euro Fix este inregistrat sub Nr.Reg.ASF. CSC06FDIR/120101 din 06.05.2016, autorizatie ASF Nr. nr.61 din 06.05.2016, avand cod ISIN ROFDIN0002E5. Depozitar: BRD - Groupe Societe Generale.

Fondul BT Euro Fix  este inregistrat la Internal Revenue Service (IRS) SUA cu status-ul FATCA de Entitate Sponsorizata cu Numarul Global Intermediar de Identificare (GIIN) 2UZSA2.00010.SF.642.

BT Euro Fix este inregistrat cu codul LEI: 254900XLRDJX8II13C30, cod de identificare a entitatilor, care sta la baza standardului global (ISO 17442) si identifica, in mod unic si clar, informatii cheie apartinand entitatilor care sunt implicate in tranzactii financiare.

Il poti urmari si pe  selectand ticker BTEUFIX:RO

Administrare activă înseamnă alegerea instrumentelor financiare dintr-un univers investițional, folosind criterii proprii de selecție.

 2 Indice de referință este un indice bursier relevant pentru universul investițional din care se face selecția instrumentelor financiare.

ACTIVE

Depozite bancare
Disponibil la vedere
Obligatiuni corporative

INDICATOR DE RISC SI RANDAMENT


Se potriveste investitorilor foarte conservatori (obiectivul fondului este obtinerea unei cresteri moderate, in conditii de lichiditate sporita)


Indicatorul de risc si randament nu este o masura a riscului de pierdere a sumei investite, ci o masura a cresterilor si scaderilor de valoare inregistrate anterior de catre Fond.

PERIOADA RECOMANDATA

Minim 6 luni
Este un produs potrivit de economisire, mai ales in conditii de volatilitate ridicata a pietei de capital

Structura portofoliu

Data 2022-09-26
Depozite bancare
80.094%
Obligatiuni de stat/municipale
10.064%
Obligatiuni corporative
6.621%
Disponibil la vedere
2.758%
Alte active, inclusiv sume in tranzit
0.462%
Actiuni tranzactionate
0%

Comisioane

Comision de cumparare
0%
Comision de rascumparare
0% 
Comision administrare fond*
0.005%/luna din media activelor nete in administrare

*Acest comision este luat in considerare la calculul valorii unitatii de fond

Solicita informatii

Ai nevoie de asistenta din partea noastra?
Daca doresti sa devii investitor si sa cumperi unitati de fond, completeaza formularul de mai jos si vom lua legatura cu tine.

Grafic evolutie
Evolutia valorii unitatii de fond

2022-09-26
10.216 (valoarea unitatii de fond este afisata cu 3 zecimale)
Valoarea unitatii de fond

CALCULEAZA CASTIGUL ADUS DE ACEST FOND

Performanta

Data
2022-09-26
Valoarea unitara a activului net*
10.216 EUR
Ultimele 30 zile
0.029%
Fata de 31.12.2021
0.196%
Ultimele 365 de zile
0.265%
Anul 2021
0.256%
Valoare active nete (EUR):
150,228,300.82
Numar de investitori:
7,228
Numar de unitati in circulatie:
14,704,622.36

*Valoarea unitatii de fond pentru ziua in curs se publica in a doua jumatate a urmatoarei zile lucratoare.

Istoric valoare titlu

Istoric activ net

 

Aceasta este o comunicare publicitara. Datele provin de la BT Asset Management SAI.

Performanţele anterioare ale fondului nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi prospectul de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI), înainte de a investi în acest fond! Prospectele de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI) sunt disponibile în limba română pe site-ul www.btassetmanagement.ro şi pot fi obţinute gratuit atat de la orice agentie a Bancii Transilvania, cat si de la sediul BT Asset Management SAI S.A.

Un sumar al drepturilor investitorilor este disponibil in limba romana pe site-ul www.btassetmanagement.ro precum și la sediul BT Asset Management SAI.

Vrei sa te abonezi la stirile BT Asset Management?

  • Newsletterul nostru iti aduce stiri despre fondurile de investitii BT Asset Management - saptamanale. Daca vrei sa primesti newsletterele noastre, inscrie-ti e-mailul in campul "Email".

  • E dreptul tau sa te razgandesti oricand. Pentru a-ti retrage consimtamantul de a primi newslettere dedicate investitorilor BT Asset Management, urmeaza linkul de dezabonare din partea de jos a oricarui mesaj sau, daca te razgandesti inainte de a receptiona primul newsletter, poti sa ne scrii un email cu subiectul “dezabonare newsletter”. Pentru mai multe detalii, consulta Politica de confidentialitate BT Asset Management.