Descriere

TIP FOND

Fond de instrumente cu venit fix (predominant depozite bancare), administrat activ1, dar fără a fi administrat activ în raport cu un indice de referință2.

Depozitele bancare constituite la banci din Romania reprezinta plasamentele predominante ale fondului. Fondul nu investeste in actiuni sau in instrumente financiare derivate.

Fondul deschis de investitii BT Dolar Fix este inregistrat sub Nr. Reg. ASF. CSC06FDIR/120110 din 30.01.2019, decizie ASF Nr. 8 din 30.01.2019, avand cod ISIN ROXKY6864W44. Depozitar: BRD - Groupe Societe Generale.

Fondul BT Dolar Fix  este inregistrat la Internal Revenue Service (IRS) SUA cu status-ul FATCA de Entitate Sponsorizata cu Numarul Global Intermediar de Identificare (GIIN): 2UZSA2.00013.SF.642.

BT Dolar Fix este inregistrat cu codul LEI: 25490062PYB4DC92ZC40, cod de identificare a entitatilor, care sta la baza standardului global (ISO 17442) si identifica, in mod unic si clar, informatii cheie apartinand entitatilor care sunt implicate in tranzactii financiare.

Administrare activă înseamnă alegerea instrumentelor financiare dintr-un univers investițional, folosind criterii proprii de selecție.

 2 Indice de referință este un indice bursier relevant pentru universul investițional din care se face selecția instrumentelor financiare.

ACTIVE

Depozite bancare
Disponibil la vedere
Obligatiuni de stat/ municipale

INDICATOR DE RISC SI RANDAMENT


Se potriveste investitorilor conservatori (obiectivul fondului este obtinerea unei cresteri moderate, in conditii de lichiditate ridicata)


Indicatorul de risc si randament nu este o masura a riscului de pierdere a sumei investite, ci o masura a cresterilor si scaderilor de valoare inregistrate anterior de catre Fond.

PERIOADA RECOMANDATA

Minim 6 luni
Este un produs potrivit de economisire, mai ales in conditii de volatilitate ridicata a pietei de capital

Structura portofoliu

Data 2022-09-26
Depozite bancare
81.803%
Obligatiuni corporative
17.809%
Disponibil la vedere
0.308%
Obligatiuni de stat/municipale
0.083%
Actiuni tranzactionate
0%
Alte active, inclusiv sume in tranzit
-0.004%

Comisioane

Comision de cumparare
0%
Comision de rascumparare
0% 
Comision administrare fond*
0.005%/luna din media lunara a activelor nete in administrare 

*Acest comision este luat in considerare la calculul valorii unitatii de fond

Solicita informatii

Ai nevoie de asistenta din partea noastra?
Daca doresti sa devii investitor si sa cumperi unitati de fond, completeaza formularul de mai jos si vom lua legatura cu tine.

Grafic evolutie
Evolutia valorii unitatii de fond

2022-09-26
10.288 (valoarea unitatii de fond este afisata cu 3 zecimale)
Valoarea unitatii de fond

CALCULEAZA CASTIGUL ADUS DE ACEST FOND

Performanta

Data
2022-09-26
Valoarea unitara a activului net*
10.288 USD
Ultimele 30 zile
0.097%
Fata de 31.12.2021
0.430%
Ultimele 365 de zile
0.518%
Anul 2021
0.343%
Valoare active nete (USD):
24,123,043.60
Numar de investitori:
737
Numar de unitati in circulatie:
2,344,729.23

*Valoarea unitatii de fond pentru ziua in curs se publica in a doua jumatate a urmatoarei zile lucratoare.

Istoric valoare titlu

Istoric activ net

 

Aceasta este o comunicare publicitara. Datele provin de la BT Asset Management SAI.

Performanţele anterioare ale fondului nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi prospectul de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI), înainte de a investi în acest fond! Prospectele de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI) sunt disponibile în limba română pe site-ul www.btassetmanagement.ro şi pot fi obţinute gratuit atat de la orice agentie a Bancii Transilvania, cat si de la sediul BT Asset Management SAI S.A.

Un sumar al drepturilor investitorilor este disponibil in limba romana pe site-ul www.btassetmanagement.ro precum și la sediul BT Asset Management SAI.

Vrei sa te abonezi la stirile BT Asset Management?

  • Newsletterul nostru iti aduce stiri despre fondurile de investitii BT Asset Management - saptamanale. Daca vrei sa primesti newsletterele noastre, inscrie-ti e-mailul in campul "Email".

  • E dreptul tau sa te razgandesti oricand. Pentru a-ti retrage consimtamantul de a primi newslettere dedicate investitorilor BT Asset Management, urmeaza linkul de dezabonare din partea de jos a oricarui mesaj sau, daca te razgandesti inainte de a receptiona primul newsletter, poti sa ne scrii un email cu subiectul “dezabonare newsletter”. Pentru mai multe detalii, consulta Politica de confidentialitate BT Asset Management.