×

Hello,

 

We are currently carrying out maintenance work on the site.

We'll be back soon. Meanwhile, you can contact us on the phone, at: 0219128.

 

 

Thanks for your understanding.
BT Asset Management

Fonduri de venit fix BT Euro Obligatiuni

BT Euro Obligatiuni

fond deschis de investitii, fond
de instrumente financiare cu venit fix, denominat in Euro

SOLICITA INFORMATII!

Evolutia valorii unitatii de fond BT Euro Obligatiuni - 23-Sep-20, 10.743 EUR valoarea unitatii de fond este afisata cu 3 zecimale

Performantele anterioare ale fondului nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare.

Descriere

BT Euro Obligatiuni - fond de instrumente cu venit fix, denominat in Euro

BT Euro Obligatiuni este un fond deschis de investitii, fond de instrumente financiare cu venit fix, denominat in Euro. Fondul BT Euro Obligatiuni este un produs destinat clientilor conservatori. BT Euro Obligatiuni este autorizat sa investeasca pe principiul dispersiei riscului, pana la 100% din activele sale in valori mobiliare si instrumente ale pietei monetare emise sau garantate de autoritatea publica centrala din Romania. Investitiile sunt realizate in asa fel incat riscul asociat acestora sa fie cat mai scazut. Datorita acestui fapt, BT Euro Obligatiuni efectueaza preponderent plasamente in instrumente financiare cu venit fix cum ar fi: obligatiuni, certificate de trezorerie, titluri de stat sau depozite bancare. Fondul nu investeste in actiuni sau instrumente financiare derivate. Cu toate acestea, trebuie retinut ca investitia in unitati de fond reprezinta atat o oportunitate de castig, cat si un risc asumat. Randamentele trecute nu reprezinta o garantie a performantelor viitoare.

 Pentru a vizualiza fisa de produs actualizata lunar apasati aici si selectati "Rapoarte lunare-BT Euro Obligatiuni".

1Avantaje:

  • Confera stabilitate datorita faptului ca nu are un grad de risc ridicat
  • Conserva capitalul si realizeaza randamente superioare fata de dobanzile bancare obisnuite
  • Fara scadenta si cu flexibilitate ridicata
  • Castig capitalizat zilnic, cu posibilitatea depunerii si retragerii succesive de sume, fara limita prestabilita

1Costuri:

  • Comision de cumparare: 0%
  • Comision de rascumparare: 0.5% pentru perioade mai mici sau egale cu 30 zile / 0% pentru rascumparari dupa 30 de zile
  • Comision administrare fond: 0.025%/luna din media activelor nete in administrare - acest comision este luat in considerare la calculul valorii unitatii de fond

Investitia poate fi realizata in oricare dintre unitatile Bancii Transilvania din tara. Suma minima la momentul adeziunii: echiv. 1 unitate de fond

Lista unitatilor bancare este disponibila aici.

Fondul deschis de investitii BT Euro Obligatiuni este inregistrat sub Nr.Reg.ASF.CSC06 FDIR/120090/14.02.2014, autorizatie ASF Nr.A/24/14.02.2014, avand cod ISIN ROFDIN000218. Depozitar: BRD - Groupe Societe Generale.

Fondul BT Euro Obligatiuni  este inregistrat la Internal Revenue Service (IRS) SUA cu status-ul FATCA de Entitate Sponsorizata cu Numarul Global Intermediar de Identificare (GIIN) 2UZSA2.00006.SF.642

BT Euro Obligatiuni este inregistrat cu codul LEI 254900CEPH32AO8Q269, cod de identificare a entitatilor, care sta la baza standardului global ( ISO 17442) si identifica, in mod unic si clar, entitatile care sunt implicate in tranzactii financiare.

 

Profil de risc

Dat fiind faptul ca investitii pe piata de capital reprezinta un pas important in a deveni antreprenor, este foarte important sa cunoasteti utilitatea si caracteristicile fondului deschis de investitii BT Euro Obligatiuni. Fondul ofera posibilitatea de a investi in produsele ce contin instrumente financiare cu venit fix, in special in momentele de recesiune si nesiguranta economica, cand nivelurile de dobanda sunt la cote ridicate iar investitiile in actiuni devin riscante. BT Euro Obligatiuni poate oferi in aceste conditii o fructificare a dezechilibrelor din piata, fara a va expune unor riscuri mai greu de previzionat.

BT Euro Obligatiuni isi propune sa protejeze cat mai mut investitorii de riscurile prezente in piata de capital. Este un produs potrvit de economisire, cu atat mai mult daca se utilizeaza prin investitii succesive si constante in timp.

Ne poti urmari si pe   selectand ticker BTEUOBL:RO

Structura portofoliu

BT Euro Obligatiuni fiind un fond de investitii cu plasamente in instrumente financiare cu venit fix, la data de 23-Sep-20, se prezinta astfel:
Disponibil la vedere 1.287
Depozite bancare 22.195
Obligatiuni de stat/municipale 18.637
Obligatiuni corporative 57.908

Performante

Valoarea unitara a activului net pentru data de 23-Sep-20
10.743 EUR
Valoarea unitatii de fond pentru ziua in curs se publica in a doua jumatate a urmatoarei zile lucratoare.
  ultimele 30 zile 0.261%
Performante Istoric valoare titlu fata de 31.12.2019 -0.831%
  ultimele 365 de zile -0.858%
  anul 2019 1.60%
   
  Valoare active nete (EUR): 132,433,707.48
Evolutia valorii unitatii de fond Istoric activ net Numar de investitori: 7,687
  Numar de unitati in circulatie: 12,327,121.81

O investitie in instrumentele pietei de capital, inclusiv unitati de fond, reprezinta atat o oportunitate de castig cat si un risc. Performantele anterioare ale fondului nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare.

Documente si formulare

Cititi prospectul de emisiune si informatiile cheie destinate investitorilor inainte de a investi in acest fond. 

Documente BT Euro Obligatiuni:

   Informatii cheie destinate investitorilor Download

   Reguli ale Fondului deschis de investitii BT Euro Obligatiuni Download

 Prospect de emisiune al Fondului deschis de investitii BT Euro Obligatiuni Download 

Formulare BT Euro Obligatiuni

   Formular de adeziune Download

   Formular de investitie Download

   Formular de rascumparare Download

Cum investesc / rascumpar?

Operatiunile de subscriere/rascumparare pot fi efectuate exclusiv in/din contul bancar titularului contului de investitie, deschis la Banca Transilvania.

ACHIZITIE (Adeziune):

Pentru a putea deveni investitor in cadrul fondului deschis de investitii BT Euro Obligatiuni trebuie sa achizitionati, initial, cel putin 1 unitate de fond. Cumpararea initiala de unitati de fond se realizeaza prin completarea formularului de adeziune, la sediul societatii BT Asset Management, str.Emil Racovita nr.22, Cluj-Napoca, sau la oricare dintre agentiile Bancii Transilvania, urmata de transferul sumei in Euro ce doriti a fi investita. Numarul de unitati de fond aferente sumelor transferate se aloca in decursul zilei lucratoare imediat urmatoare operatiunii, data la care se afiseaza si valoarea unitatii de fond pentru data operatiunii. Asadar, pe Formularul de Adeziune sau Ordinul de Plata nu se specifica numarul de unitati de fond achizitionate.

Nu se percepe comision de subscriere la fondurile BT Asset Management. In cazul transferurilor bancare efectuate din unitatile Bancii Transilvania, nu se percepe nici comision bancar de transfer. 

Banca Transilvania:

Achizitia unitatilor de fond, ulterior adeziunii, poate fi realizata de la orice unitate a Bancii Transilvania din tara prin virament bancar in contul BT EURO OBLIGATIUNI: RO55BTRLEURINCS000704701.

 

FACILITATE:

Clientii Banca Transilvania cu serviciul BT24 Internet Banking activ si care si-au dat acordul la momentul semnarii formularului de adeziune ca doresc sa utilizeze respectivul formular si pentru investitii ulterioare, pot realiza operatiuni de investitie pe canale electronice (BT24 Internet Banking / Mobile Banking).

In cazul subscrierilor de unitati de fond ulterioare, efectuate prin virament bancar, inclusiv electronic, pentru investitorii care la aderarea la fond si-au dat semnatura si pentru subscrieri ulterioare, NU mai este necesara completarea si semnarea unui formular, investitorii avand obligatia de a completa in rubrica "Explicatii" a ordinului de plata datele de identificare (Numar cont de investitie deschis la Fond, nume titular/imputernicit, nume fond) incepand, in mod obligatoriu cu numarul contului de investitie. In cazul necompletarii corespunzatoare a ordinului de plata, BT Asset Management SAI SA nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele intarzieri de alocare a unitatilor de fond.

Pretul de emisiune la care are loc subscrierea este cel valabil in ziua in care banii sunt inregistrati in contul colector al Fondului.

VANZARE (Rascumparare):

Doriti sa va rascumparati investitia? Nimic mai simplu!

Unitatile de fond pot fi rascumparate la oricare dintre unitatile Bancii Transilvania din tara prin virament bancar in contul bancar al titularului contului de investitie, deschis la Banca Transilvania. Plata se realizeaza potrivit Prospectului de Emisiune in termen de cel mult 10 zile lucratoare de la data inregistrarii cererii de rascumparare, insa in mod uzual acest proces dureaza 2 zile lucratoare. In cazul in care solicitati rascumpararea, trebuie precizata doar suma ce doriti a fi transferata, numarul unitatilor de fond vandute fiind calculate de catre societatea de administrare in ziua lucratoare imediat urmatoare operatiunii (valoarea unitatii de fond reflecta activele zilei in care s-a efectuat operatiunea, publicarea acesteia fiind realizata potrivit prevederilor de mai sus).

Clientii Banca Transilvania persoane fizice rezidente cu serviciul BT24 Internet Banking activ pot realiza operatiuni de rascumparare pe canale electronice (BT24 Internet Banking / Mobile Banking).

In cazul in care deplasarea la o unitate bancara va solicita prea mult din timpul dvs., aveti oricand la dispozitie varianta oferita de BT Asset Management SAI S.A. prin care completati, semnati si stampilati dupa caz Formularul de Rascumparare si il transmiteti in atentia noastra atat pe fax (0264.41.04.33) cat si in original, impreuna cu copia actului de indentitate. Numarul de fax trebuie sa fie cel declarat in momentul adeziunii ca fiind utilizat pentru corespondente ulterioare.

X

 

0264 410 433, 0374 097 433