×

Hello,

 

We are currently carrying out maintenance work on the site.

We'll be back soon. Meanwhile, you can contact us on the phone, at: 0219128.

 

 

Thanks for your understanding.
BT Asset Management

Fonduri de venit fix BT Obligatiuni

BT Obligatiuni

fond deschis de investitii, fond
de instrumente financiare cu venit fix

Evolutia valorii unitatii de fond BT Obligatiuni - 12-Mai-21, 19.466 RON valoarea unitatii de fond este afisata cu 3 zecimale

Performantele anterioare ale fondului nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare.

Descriere

BT Obligatiuni - fond de instrumente cu venit fix

BT Obligatiuni este un fond deschis de investitii, fond de instrumente financiare cu venit fix. Fondul BT Obligatiuni este un produs destinat clientilor conservatori. Investitiile sunt realizate in asa fel incat riscul asociat acestora sa fie cat mai scazut. BT Obligatiuni este autorizat sa investeasca pe principiul dispersiei riscului, pana la 100% din activele sale in valori mobiliare si instrumente ale pietei monetare emise sau garantate de autoritatea publica centrala din Romania. Datorita acestui fapt, BT Obligatiuni efectueaza plasamente in instrumente financiare cu venit fix cum ar fi: obligatiuni, certificate de trezorerie, titluri de stat sau depozite bancare. Fondul nu investeste in actiuni sau instrumente financiare derivate. Cu toate acestea, trebuie retinut ca investitia in unitati de fond reprezinta atat o oportunitate de castig, cat si un risc asumat. Randamentele trecute nu reprezinta o garantie a performantelor viitoare.

Pentru a vizualiza fisa de produs actualizata lunar apasati aici si selectati "Rapoarte lunare-BT Obligatiuni"

1Avantaje:

1Costuri:

Fondul deschis de investitii BT Obligatiuni este inregistrat sub Nr.Reg.CNVM (ASF). CSC06FDIR/120051/10.06.2008, Decizie de autorizare CNVM (ASF) Nr.1235/10.06.2008,  avand cod ISIN ROFDIN000127. Depozitar: BRD - Groupe Societe Generale. 

Fondul BT Obligatiuni  este inregistrat la Internal Revenue Service (IRS) SUA cu status-ul FATCA de Entitate Sponsorizata cu Numarul Global Intermediar de Identificare (GIIN) 2UZSA2.00004.SF.642

BT Obligatiuni este inregistrat cu codul LEI 254900J9GTA2K4UAT650, cod de identificare a entitatilor, care sta la baza standardului global (ISO 17442), si identifica in mod unic si clar, informatii cheie apartinand entitatilor care sunt implicate in tranzactii financiare.

 

Profil de risc

Dat fiind faptul ca investitiile pe piata de capital reprezinta un pas important in a deveni antreprenor, este foarte important sa cunoasteti utilitatea si caracteristicile fondului deschis de investitii BT Obligatiuni. Fondul ofera posibilitatea de a investi preponderent in instrumente financiare cu venit fix, in special in momentele de recesiune si nesiguranta economica, cand nivelurile de dobanda sunt la cote ridicate, iar investitiile in actiuni devin riscante. BT Obligatiuni poate oferi in aceste conditii o fructificare a plasamentelor, fara a se expune unor riscuri mai greu de previzionat.

BT Obligatiuni isi propune sa protejeze cat mai mut investitorii fata de riscurile prezente in piata de capital. Este un produs potrivit de economisire, cu atat mai mult daca se utilizeaza prin investitii succesive si constante in timp.

Ne poti urmari si pe  selectand ticker BTOBLIG:RO

Performante

Valoarea unitara a activului net pentru data de 12-Mai-21
19.466 RON
Valoarea unitatii de fond pentru ziua in curs se publica in a doua jumatate a urmatoarei zile lucratoare.
  ultimele 30 zile 0.190%
Performante Istoric valoare titlu fata de 31.12.2020 1.033%
  ultimele 365 de zile 3.323%
  anul 2020 3.148%
   
  Valoare active nete (RON): 1,555,227,404.72
Evolutia valorii unitatii de fond Istoric activ net Numar de investitori: 22,356
  Numar de unitati in circulatie: 79,892,856.65

O investitie in instrumentele pietei de capital, inclusiv unitati de fond, reprezinta atat o oportunitate de castig cat si un risc. Performantele anterioare ale fondului nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare.

Structura portofoliu

BT Obligatiuni fiind un fond de investitii cu plasamente in instrumente financiare cu venit fix, la data de 12-Mai-21, se prezinta astfel:
Disponibil la vedere 0.144
Depozite bancare 36.641
Obligatiuni de stat/municipale 31.171
Obligatiuni corporative 34.209

Documente si formulare

Cititi prospectul de emisiune si informatiile cheie destinate investitorilor inainte de a investi in acest fond !

Documente BT Obligatiuni:

  Informatii cheie destinate investitorilor Download

 Reguli ale Fondului deschis de investitii BT Obligatiuni Download

  Prospect de emisiune al Fondului deschis de investitii BT Obligatiuni Download

 Formulare BT Obligatiuni:

  Formular de adeziune Download

  Formular de investitie Download

  Formular de rascumparare Download

 

Cum investesc/rascumpar?

Operatiunile de subscriere/rascumparare pot fi efectuate exclusiv in/din contul bancar titularului contului de investitie, deschis la Banca Transilvania.

ACHIZITIE (Adeziune):

Pentru a putea deveni investitor in cadrul fondului deschis de investitii BT Obligatiuni trebuie sa achizitionati, initial, cel putin 1 unitate de fond. Cumpararea initiala de unitati de fond se realizeaza prin completarea formularului de adeziune, la sediul societatii BT Asset Management, str.Emil Racovita nr.22, Cluj-Napoca, sau oricare dintre agentiile Bancii Transilvania, urmata de transferul sumei in Lei ce doriti a fi investita. Numarul de unitati de fond aferente sumelor transferate se aloca in decursul zilei lucratoare imediat urmatoare operatiunii, data la care se afiseaza si valoarea unitatii de fond pentru data operatiunii. Asadar, pe Formularul de Adeziune sau Ordinul de Plata nu se specifica numarul de unitati de fond achizitionate.

Nu se percepe comision de subscriere la fondurile BT Asset Management. In cazul transferurilor bancare efectuate din unitatile Bancii Transilvania, nu se percepe comision bancar de transfer.

Banca Transilvania:

Achizitia unitatilor de fond, ulterior adeziunii, poate fi realizata de la orice unitate a Bancii Transilvania din tara prin virament bancar in contul BT OBLIGATIUNI: RO81BTRL01301601K5516700 .

FACILITATE:

Clientii Banca Transilvania cu serviciu BT24 Internet Banking activ si care si-au dat acordul la momentul semnarii formularului de adeziune ca doresc sa utilizeze respectivul formular si pentru investitii ulterioare, pot realiza operatiuni de investitie pe canale electronice (BT24 Internet Banking / Mobile Banking).

In cazul subscrierilor de unitati de fond ulterioare, efectuate prin virament bancar, inclusiv electronic, pentru investitorii care la aderarea la fond si-au dat semnatura si pentru subscrieri ulterioare, NU mai este necesara completarea si semnarea unui formular, investitorii avand obligatia de a completa in rubrica "Explicatii" a ordinului de plata datele de identificare (Numar cont de investitie deschis la Fond, nume titular/imputernicit, nume fond) incepand, in mod obligatoriu cu numarul contului de investitie. In cazul necompletarii corespunzatoare a ordinului de plata, BT Asset Management SAI SA nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele intarzieri de alocare a unitatilor de fond.  

Pretul de emisiune la care are loc subscrierea este cel valabil in ziua in care banii sunt inregistrati in contul colector al Fondului.

VANZARE (Rascumparare):

Doriti sa va rascumparati investitia? Nimic mai simplu!

Unitatile de fond pot fi rascumparate la oricare dintre unitatile Bancii Transilvania din tara prin virament bancar in contul bancar al titularului contului de investitie, deschis la Banca Transilvania. Plata se realizeaza potrivit Prospectului de Emisiune in termen de cel mult 10 zile lucratoare de la data inregistrarii cererii de rascumparare, insa in mod uzual acest proces dureaza 2 zile lucratoare. In cazul in care solicitati rascumpararea, trebuie precizata doar suma ce doriti a fi transferata, numarul unitatilor de fond vandute fiind calculate de catre societatea de administrare in ziua lucratoare imediat urmatoare operatiunii (valoarea unitatii de fond reflecta activele zilei in care s-a efectuat operatiunea, publicarea acesteia fiind realizata potrivit prevederilor de mai sus).

Clientii Banca Transilvania persoane fizice rezidente, cu serviciul BT24 Internet Banking activ pot realiza operatiuni de rascumparare pe canale electronice (BT24 Internet Banking / Mobile Banking).

In cazul in care deplasarea la o unitate bancara va solicita prea mult din timpul dvs., aveti oricand la dispozitie varianta oferita de BT Asset Management SAI S.A. prin care completati, semnati si stampilati, dupa caz, Formularul de Rascumparare, si il transmiteti in atentia noastra atat pe fax (0264.41.04.33) cat si in original, impreuna cu copia actului de indentitate. Numarul de fax trebuie sa fie cel declarat in momentul adeziunii in cadrul datelor adresei de corespondenta.

 Lista unitatilor bancare este disponibila aici.

X

 

Newsletterul nostru iti aduce stiri economice, despre pietele de actiuni, dobanzi si curs de schimb, despre structura portofoliilor fondurilor de investitii administrate de BT Asset Management SAI S.A. si evolutia acestora. Vom trimite cel putin un newsletter pe saptamana. Daca vrei sa primesti newsletterul nostru, inscrie-ti e-mailul in campul de mai jos si apasa butonul "ma abonez". E dreptul tau sa te razgandesti oricand. Pentru a-ti retrage consimtamantul de a primi newsletter trimis in baza abonarii din aceasta sectiune, urmeaza linkul de dezabonare din partea de jos a oricarui mesaj sau intra in sectiunea de dezabonare. Pentru mai multe detalii, consulta Politica de confidentialitate BTAM.

 

0264 410 433, 0374 097 433